Velkommen til Lynge-Uggeløse Brugsforening

Lynge Brugs støtter lokalt

Vi går helt ind for, at når Lynges borgere handler lokalt hos os, så må vi også yde vores til at støtte udviklingen i lokalsamfundet.

Lokale Varer i Lynge Brugs

Siden sommeren 2013 har vi arbejdet på at få flere lokale varer i Lynge Brugs, og vi vil gerne have endnu flere!

 

Derfor - "Findes verdens bedste gulerødder i din have" eller kender du én, som laver smagfulde bøftomater, økologisk durum mel eller sprøde skalotteløg og samtidig har en smiley-ordning, vil vi meget gerne høre fra dig.

 

Kontakt vores uddeler Jens-Erik Klose eller klik på billedet til højre og benyt derefter knapperne nederst på siden.

 

SuperBrugsen tror på det nære og det lokale.

 

Lokale varer er for os et godt eksempel på, at et fællesskab skaber mere værdi end en enkelt person. Det var kernen, da Lynge Brugsforening blev startet i 1910, og det er stadig kernen i vores forening og forretning.

 

Det er også derfor, vi går op i at være lokale. Sammen kan vi nemlig meget mere. Og det vil du også opleve, når du kigger forbi i Lynge Brugs og ser nedenstående produkter:.

 

Klik også på billederne og få flere detaljer.

Sponsorater

Lynge-Uggeløse Brugsforening tror på det nære og lokale.


Lynge Brugs har mere end 220 "kollegabutikker" i Danmark, og hver eneste af os spiller en vigtig rolle i det lokalsamfund, vi er en del af. Ganske enkelt fordi vi i vore butikker og foreninger tror på styrken i sammenholdet og fællesskabet, og fordi vi gerne vil engagere os i den hverdag, der foregår lige udenfor vores dør.

Derfor har vi startet initiativet, "SuperBrugsen Støtter Lokalt". Det går ganske enkelt ud på, at 1) hver butik hvert kvartal donerer penge til en række lokale projekter, foreninger eller klubber, der 2) mangler penge til at realisere gode idéer, der 3) giver værdi til lokalsamfundet.

 

Det er suverænt kunderne i den enkelte butik, der bestemmer, hvordan pengene bliver fordelt og dermed støtter konkrete lokale projekter.

 

Har du en god ide?

 

Vi søger hele tiden flere projekter, vi kan hjælpe, så har du en god idé, der kan være med til at skabe glæde og værdi for de fleste i vores lokal-samfund, så hent et ansøgningsskema i kiosken i Lynge Brugs eller snak med vore uddeler Jens-Erik Klose.